Nyheter

An image which relates to the article's content

Møt de mest vinnende medlemmene på Lotto24


Si hei til Leif fra Danmark som nylig vant 200 kr ved å spille Casanovalotto. Leif har tidligere vunnet 3.000 kr ved å spille Hyggelotto og har også hatt glede av å spille Bondelotto og Vulkanlotto. Han har vunnet hele 7 ganger ved å spille lotto med oss og er det mest vinnende medlem i Lotto24s historie. Store gratulasjoner til Leif og lykke til til alle sammen!

(30/06-15)
An image which relates to the article's content

Røverpuslespill


Lotto24 presenterer med stor glede det nye spillet Røverpuslespill. Dette spillet handler om å løse det ukentlige puslespillet flest ganger. Vanskelighetsgraden øker hver gang puslespillet er løst innen to minutter. Blir du den neste vinneren av Røverpuslespillet? Sjekk det ut!

An image which relates to the article's content

Nytt skrapespill


Vi introduserer et nytt og spennende spill her på Lotto24.. Jungelskrap! Dette er Lotto24s første skrapespill og det er allerede på vei til å bli vårt mest populære. Med Jungelskrap har du muligheten til å vinne grisemynter, lottospill, skrapespill og mye mer! Hvis du vil bli den neste heldige vinneren så klikk for å spille...

An image which relates to the article's content

Kjøp og velg din egen gave eller premie på Lotto24 med de nye grisemyntene!


Vi er stolte av å annonsere Grisemynter på Lotto24. Det er vår helt egen valuta! Til å bruke disse grisemyntene har vi laget vår egen nettbutikk. Du kan tjene mynter hver dag og bruke dem i Lotto24-shoppen til å velge din egen premie eller hva enn ditt hjerte begjærer. For et fantastisk konsept!

(30/06-15)
An image which relates to the article's content

Vant 85.194,28 kr. i gratis lotto


Anne N. fra Hasselager ved Århus rakk bare å spille lotto i 2 minutter på en ellers så vanlig søndag, før dataskjermen lyste opp med nyheten om at hun hadde vunnet Jackpotten. ”Jeg hadde nesten gitt opp etter å ha spilt noen spill, på tross av at jeg tidligere faktisk har vunnet 11.111 hos Lotto24. Men jeg må innrømme at det var flaks at jeg fortsatte siden jeg kun lever på stipend til daglig, så pengene kommer godt med”. For Søren var det ikke første gang. ”Nå er det jo ikke første gang jeg vinner, siden jeg har spilt siden 2001” – sier Søren E. fra Vanløse på Sjælland. ”Jeg ble veldig glad da det gikk opp for meg at jeg hadde vunnet. Det er det eneste spillet hvor jeg har vunnet noe nevneverdig og jeg synes det er god avstressing etter jobb – særlig når man vinner! ”.

(20/03-15)
An image which relates to the article's content

Gratulerer til Erik


Gratulerer så mye til Erik Jakobsen fra Nyborg i Danmark, som ble den siste heldige vinneren av DKK 3.000,- i Bondelotto. Gratulerer igjen til Erik og fortsatt hell og lotto til alle dere andre.

(12/11-14)
An image which relates to the article's content

Den heldige grisen på TV


Vi er stolte av å kunne presentere vår første reklamefilm for Lotto24.dk. Som en del av et større nasjonalt reklameframstøt sørger vi nå for at hele Danmark vet hvor de finner den billigste (gratis) og absolutt letteste måten å vinne kontante, skattefrie gevinster. Vi håper at dere liker den lille animasjonen vår, og vi ser fram til å få både ris/ros for den. Fortsatt hell og lotto til dere alle sammen. Mvh Lotto24.no

asset
Verified by VISA MasterCard SecureCode VISA MasterCard